Acne behandeling

Wat is Acne?

Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem op het gezicht, de rug en de borst waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. 

 

Oorzaken acne 

Acne kan veroorzaakt worden door genetische factoren,  hormonale factoren, psychologische stress, omgevingsfactoren, afsluitende cosmetica en of druk op de huid.

 

Hoe ontstaat acne?

Er zijn meerdere  factoren die een rol spelen bij het ontstaan van acne. De talgklieren maken meer talg aan dan normaal waardoor de huid vet aanvoelt en de poriën verstopt raken. De huid is daarnaast vaak verdikt doordat de dode huidcellen niet goed kunnen afschilferen. Als er een porie verstopt raakt maar er wordt wel steeds nieuw talg geproduceerd,  dan knapt de porie van binnen stuk en kunnen er bacteriën bij komen. Dit leidt tot een rode pijnlijke ontsteking. 

 

Behandeling 

Eerst vindt er een intakegesprek plaats waarbij de specialiste kijkt om welk type acne het gaat.

Met een intensieve behandeling kun je veel problemen door Acne verhelpen en voorkomen. Je huid oogt en voelt een stuk rustiger na de Acne behandeling.

De specialiste reinigt de huid met hoogwaardige reinigingsproducten en verwijdert de onzuiverheden. Ook wordt er advies gegeven om de huid zo goed mogelijk te verzorgen. 

 

Prijs en vergoeding

Acne behandeling €63,50 (60 minuten)

De acne behandeling wordt in de meeste gevallen vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.

 


Contact:

Waxing & Beauty Queen

St. Jozeflaan 44

5817 AD Smakt (gemeente Venray)

Telefoon +31(0)627117706

info@waxingandbeautyqueen.nl

KvK-nummer 67730272

 

 


Omdat ik persoonlijke aandacht tijdens de behandeling erg belangrijk vind, kan het zijn dat ik je telefoontje niet direct kan beantwoorden.

Spreek gerust een boodschap in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug of stuur een bericht via WhatsApp.