Henna Brows

De nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwen.

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, wenkbrauwhenna kan vijf tot veertien dagen (op de huid) blijven zitten. Op de haartjes blijft het gemiddeld 6 weken zitten.

Net als bij het verven met standaard wenkbrauwverf gaat het bij henna brows om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Een leuke bijkomstigheid is dat de verf tot wel veertien dagen ook op de huid blijft zitten.. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig. Dit is afhankelijk van de huid, het aantal haartjes en het onderhoud.

Zijn er verschillende kleuren Henna?

Supercilium Henna brows, het merk waar Waxing & Beauty Queen mee werkt, is er in Blond, Light Brown, Golden Brown, Medium Brown en Dark Brown. Elke kleur pakt bij iedereen weer anders uit. Ik bespreek van tevoren goed wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af als het er eenmaal op zit.


Wanneer zijn Henna brows af te raden?

 

Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid. Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid. Dan is wenkbrauwen verven een idee.

Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen. Ben je allergisch of gevoelig voor haar- en wenkbrauwverf dan wordt Henna brows afgeraden.

Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een hennatatoeage. Ben je van plan om na de behandeling veel in de zon te gaan zitten dan raad ik aan om de Henna brows behandeling te verplaatsen. Bij een zwangerschap veranderd de huid door de hormonen waardoor je misschien op de Henna kunt reageren.  

 


Hoe verzorg ik mijn Henna wenkbrauwen?


Het is belangrijk dat je de avond na de behandeling je wenkbrauwen niet schoonmaakt en dat je de wenkbrauwen de eerste 24 uur goed droog houdt.

Sowieso is het beter om zo min mogelijk water te gebruiken.
Ook huidverzorging op oliebasis, scrubs en peelings laten de henna brows eerder vervagen. Vermijd met Henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

 

Treatment wenkbrauwen Waxen-Shapen-Hennatinting €32,95

Contact:

Waxing & Beauty Queen

St. Jozeflaan 44

5817 AD Smakt (gemeente Venray)

Telefoon +31(0)627117706

info@waxingandbeautyqueen.nl

KvK-nummer 67730272

 

 


Omdat ik persoonlijke aandacht tijdens de behandeling erg belangrijk vind, kan het zijn dat ik je telefoontje niet direct kan beantwoorden.

Spreek gerust een boodschap in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug of stuur een bericht via WhatsApp.