Bio Peel behandeling                        €85,00

 

Oppervlakte reiniging, Bio Peeling , onzuiverheden verwijderen, vitamine C behandeling, serum, masker, massage nek-schouders, oil elixer, verzorging en SPF50

 

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier, en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

 

Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Enkele dagen na de Bio Peel behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. 

 

Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. Om (onderstaande) huidproblemen te verbeteren, is het noodzakelijk om meerdere behandelingen in een kuurverband toe te passen.

 

- de huid die met Acne te maken heeft gehad (littekens)

- rimpelvroming

- grove poriën

- verslapping van de huid

- hyperpigmentatie,en zonneschade 

 

 

BioPulse Therapie behandeling                 €93,50

 

Oppervlakte reiniging, diepte reiniging, vitamine C behandeling, serum, BioPulse Therapie, hand-arm massage, verzorging en SPF50

 

De BioPulse Therapie is een unieke behandeling in Nederland.

Het is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van Biochemie.

 

Het is ontworpen om snel de gezondheid en natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau en lymfedrainage. Het masker heeft, naast het oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.

 

Effectiviteit:

- Anti-Aging, lifting en versteviging

- Aanmaak van collageen en elastine

- Afvoeren van afvalstoffen en toxinen

- Verhelderen van hyperpigmentatie

- Verwijderen van dode huidcellen

- Verwijderen van verstoppingen uit de poriën

- Reguleren van de talgproductie 

- Bestrijden vrije radicalen

Contact:

Waxing & Beauty Queen

St. Jozeflaan 44

5817 AD Smakt (gemeente Venray)

Telefoon +31(0)627117706

info@waxingandbeautyqueen.nl

KvK-nummer 67730272

 

 


Omdat ik persoonlijke aandacht tijdens de behandeling erg belangrijk vind, kan het zijn dat ik je telefoontje niet direct kan beantwoorden.

Spreek gerust een boodschap in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug of stuur een bericht via WhatsApp.