Spanning en stress hopen zich vaak op in het gebied van de bovenrug, schouders en nek. Door de het lichaam goed te masseren kunnen alle spieren weer ontspannen, Hierbij gebruik ik verschillende technieken. Ik begin met strijkingen, hiermee wordt de bloeddoorstroming geactiveerd, en de stofwisseling verhoogd en ontspant het lichaam. Daarna pas komen er knedingen of diepe stijkingen, waarbij het diepere bindweefsel gemasseerd wordt, zodat de spierspanning afneemt. Verborgen spanningen slaan we vaak op in het lichaam en hier ontstaat dan een pijnlijke plek, deze plek krijgt extra aandacht, waardoor we deze plek ook tot ontspanning kunnen brengen. Daarna bouw ik de massage af,  zodat de spieren weer helemaal tot rust kunnen komen. 

 

Deze massage is speciaal ontworpen voor mensen die met name in de (boven)rug, schouders en nek te kampen hebben met klachten en hiervan verlichting zoeken. Bij deze lichaamsmassage maak ik gebruik van verschillende grepen. Ik stem de massage af op de cliënt. Je kunt kiezen tussen activerend of rustgevend. Verkrampte spieren ontspannen, vermoeidheid neemt af en er treedt een algeheel gevoel van ontspanning en welbehagen op.

 

Resultaat:

 - Betere doorbloeding

 - Door de massage worden spierknopen weggewerkt

 - Afvalstoffen worden afgevoerd

 - Spanningsklachten verminderen

 

Voor een goed resultaat is het aan te raden de massage te herhalen zodat we regelmatig de opgebouwde spierspanning weg kunnen halen.

Als je regelmatig 'opruiming' houdt, heeft je lichaam meer ruimte om ontspannen te zijn. Een massage bevordert tevens het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest.

 

Massage 20 minuten       €29,50

Massage 30 minuten       €34,50

Massage 45 minuten       €50,00

Contact:

Waxing & Beauty Queen

St. Jozeflaan 44

5817 AD Smakt (gemeente Venray)

Telefoon +31(0)627117706

info@waxingandbeautyqueen.nl

KvK-nummer 67730272

 

 


Omdat ik persoonlijke aandacht tijdens de behandeling erg belangrijk vind, kan het zijn dat ik je telefoontje niet direct kan beantwoorden.

Spreek gerust een boodschap in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug of stuur een bericht via WhatsApp.