Delicate Lysing 100 ml

 

Met deze lysing, op basis van fruitzuren, worden dode huidcellen op een huidvriendelijke manier losgeweekt waardoor deze eenvoudig te verwijderen zijn. De huid wordt verdund en is hierdoor optimaal voorbereid op opname van actieve werkstoffen in Extenso Skincare verzorgingsproducten.

 

Gebruik

Breng Delicate Lysing gelijkmatig aan op een gereinigde huid. Laat de lysing 5 tot 8 minuten inwerken. Vervolgens verwijderen met voldoende lauw/warm water.

 

Prijs

€22,95 

Pure Active Peeling 100 ml

 

Met deze milde peeling, op basis van fruitzuren, worden dode huidcellen op een huidvriendelijke manier losgeweekt. Met behulp van fijne slijpdeeltjes worden de dode huidcellen verwijderd, cel vernieuwing bevorderd en de huid verdund. De huid is na gebruik optimal voorbereid op opname van actieve werkstoffen in Extenso Skincare verzorgingsproducten.

 

Gebruik

Verdeel Pure Active Peeling gelijkmatig over een gereinigde huid. Laat de peeling 5 tot 8 minuten inwerken. Vervolgens met roterende bewegingen zachtjes inmasseren. Verwijderen met voldoende lauw/warm water.

 

Prijs

€24,50


Gentle Scrub Wash 150 ml

 

Deze frisse schuimende reinigingsgel reinigt op milde wijze de normale tot vette huid. Fijne slijpdeeltjes verwijderen dode huidcellen, stimuleren de huidfuncties en zorgen voor een gepolijste huid. Door toevoeging van jojoba voelt de huid na gebruik zijdezacht en glad aan. Door de milde samenstelling is Genlte Scrub Wash geschikt als dagelijkse reiniging voor zowel gelaat als lichaam.

 

Gebruik

Breng Gentle Scrub Wash gelijkmatig aan op de huid. Vermeng met water en masseer met zacht roterende bewegingen in. Verwijderen met een ruime hoeveelheid lauw/warm water.

 

Prijs

€20,95

Effective Scrub Wash for men 150 ml

 

Deze frisse schuimende reinigingsgel bevat kleine slijpdeeltjes die de huid effectief reinigen en dode huidcellen verwijderen. Effective Scrub Wash egaliseert het huidoppervlak en houdt hierbij de vochtbalans op peil. De huid zal na gebruik zijdezacht en soepel aanvoelen. Door de milde formule geschikt als dagelijkse reiniging voor zowel gelaat als lichaam.

 

Gebruik

Breng Effective Scrub Wash gelijkmatig aan op een gereinigde huid. Vermeng de aangebrachte gel met lauw/warm water en masseer met zacht roterende bewegingen in. verwijder het product met een ruime hoeveelheid lauw/warm water.

 

Prijs

€23,95 


Contact:

Waxing & Beauty Queen

St. Jozeflaan 44

5817 AD Smakt (gemeente Venray)

Telefoon +31(0)627117706

info@waxingandbeautyqueen.nl

KvK-nummer 67730272

 

 


Omdat ik persoonlijke aandacht tijdens de behandeling erg belangrijk vind, kan het zijn dat ik je telefoontje niet direct kan beantwoorden.

Spreek gerust een boodschap in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug of stuur een bericht via WhatsApp.