Eye Make-up Remover 150 ml

 

De zachte remover is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en kwetsbare huid rond de ogen en lippen. Eye Make-up Remover verwijdert op effectieve wijze make-up zonder de huid extra te belasten. Geschikt voor Lenzendragers.

 

Gebruik

Schudden voor gebruik. Breng Eye Make-up Remover aan op een vochtig wattenschijfje. Druk het wattenschijfje enkele seconden zacht tegen de ogen of lippen zodat de make-up losweekt. Verwijder de make-up vervolgens met licht roterende bewegingen.

 

Prijs

€16,50

Soft Cleansing Milk 250 ml

 

Deze zachte reinigingsmelk is door haar milde samenstelling geschikt voor ieder huidtype. Soft Cleansing Milk is rijk aan hydraterende en verzachtende bestanddelen. Het verwijdert op een huidvriendelijke manier make-up en vuildeeltjes zonder de huid uit te drogen.

 

Gebruik

Verdeel Soft Cleansing Milk over de huid. Masseer het product met zacht roterende bewegingen in. Verwijder het product met een ruime hoeveelheid lauw/warm water.

 

Prijs

€20,50


Hydro Cleansing Oil 250 ml

 

Deze hydrofiele reinigingsolie verwijdert op effectieve wijze vuil, make-up en onzuiverheden van de huid zonder deze uit te drogen. Hydro Cleansing Oil bevat natuurlijke oliën die de huid zorgvuldig reinigen en de elasticiteit en vochtigheidsgraad beschermen. Na de reiniging zal de huid fris, zacht en soepel aanvoelen.

 

Gebruik

Breng Hydro Cleansing Oil aan op de huid. Vermeng de olie met een ruime hoeveelheid water en masseer met zacht roterende bewegingen in. Door de vermenging met water verandert de textuur in een luchtige emulsie. Verwijderen met een ruime hoeveelheid lauw/warm water.

 

Prijs

€24,95 

Foaming Cleansing Gel 150 ml

 

Deze zeepvrije formule lost op effectieve wijze onzuiverheden, vuil en make-up op zonder de huid hierbij uit te drogen. Foaming Cleansing Gel wordt na vermenging met water een romig schuim welke de huid grondig reinigt zonder hierbij de zuurmantel aan te tasten. De huid voelt fris, soepel en heerlijk zacht aan. Ook bijzonder geschikt tijdens het douchen.

 

Gebruik

Breng Foaming Cleansing Gel aan op de huid en vermeng met water. Masseer met zacht roterende bewegingen in. Door vermenging met water verandert de textuur in een mousserend schuim. Verwijder het product met een ruime hoeveelheid lauw/warm water.

 

Prijs

€18,95


Impurity Cleansing Mousse

 

Deze vetvrije mousse lost onzuiverheden op en verwijdert op effectieve wijze vet, vuil en onzuiverheden. Natuurlijke ingrediënten als witte thee en tea tree bevorderen het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Impurity Cleansing Mousse reinigt intensief zonder de huidflora daarbij aan te tasten. geschikt voor de vette, onrustige en onzuivere huid met puistjes en comedonen. Ongeparfumeerd. pH ± 4,88

 

Gebruik

Verdeel Impurity Cleansing Mousse over de huid. Masseer het product zacht in met roterende bewegingen (vermijd hierbij de huid rond de ogen). Grondig afspoelen met lauw/warm water. Breng vervolgens de zuurgraad weer op peil met Extenso pH Recover Lotion.

 

Prijs

€19,90  

Refreshing Foam Cleanser for men 150 ml

 

Deze zeepvrije formule lost op effectieve wijze onzuiverheden, vuil en vet zonder de huid hierbij uit te drogen. Refreshing Foam Cleanser reinigt de mannenhuid grondig zonder hierbij de zuurmantel aan te tasten. Na gebruik zal de huid fris en soepel aanvoelen. Ook bijzonder geschikt tijdens het douchen.

 

Gebruik

Breng Refreshing Cleanser aan op het gelaat en masseer met zacht roterende bewegingen in. Verwijder het product met een ruime hoeveelheid lauw/warm water.

 

Prijs

€19,90


Intense Soft Lotion 250 ml

 

Deze milde lotion ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en de zuurgraad. Intense Soft Lotion bevat natuurlijke werkstoffen die de huid kalmeren en verzachten waardoor deze uitermate geschikt is voor alle huidtypen. Na gebruik zal de huid fris en stralend uitzien en optimaal voorbereid zijn op opname van actieve werkstoffen in Extenso Skincare verzorgingsproducten.

 

Gebruik

Gebruik Intense Soft Lotion iedere ochtend en avond na de reiniging. aanbrengen op een wattenschijfje en gelijkmatig verdelen over de huid.

 

Prijs

€19,90

 

Deep Purifying Lotion 25 ml

 

Deze lotion ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en zuurgraad. Deep purifying Lotion zuivert de huid en ondersteunt een uitgebalanceerde talgproductie. Na gebruik is de huid optimaal voorbereid op opname van actieve werkstoffen in Extenso Skincare verzorgingsproducten.

 

Gebruik

Gebruik Deep Purifying Lotion iedere ochtend en avond na de reiniging. aanbrengen op een wattenschijfje en gelijkmatig verdelen over de huid.

 

Prijs

€20,95


PH Recover Lotion 250 ml

 

Deze lotion brengt op effectieve wijze de zuurgraad van de huid weer in balans. pH Recover Lotion bevat kalmerende ingrediënten die de huid tot rust brengen en helpen het natuurlijk evenwicht te herstellen. De huid is na gebruik optimaal voorbereid op opname van actieve werkstoffen in Extenso verzorgingsproducten. Geschikt voor de vette, onrustige en onzuivere huid met puistjes en comedonen. Ongeparfumeerd. pH: ±4,0

 

Gebruik

Gebruik pH Recover Lotion iedere ochtend en avond na de reiniging. Breng de lotion aan op twee wattenschijfjes en verdeel gelijkmatig over de huid.

 

prijs

€24,10


Contact:

Waxing & Beauty Queen

St. Jozeflaan 44

5817 AD Smakt (gemeente Venray)

Telefoon +31(0)627117706

info@waxingandbeautyqueen.nl

KvK-nummer 67730272

 

 


Omdat ik persoonlijke aandacht tijdens de behandeling erg belangrijk vind, kan het zijn dat ik je telefoontje niet direct kan beantwoorden.

Spreek gerust een boodschap in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug of stuur een bericht via WhatsApp.