Calimg Skin Mask 150 ml

 

Dit masker kalmeert en verzacht de meest gevoelige, rode en schrale huid. Calming Skin Mask bevat hoogwaardige natuurlijke werkstoffen die het herstellend vermogen van de huid ondersteunen en haar vitaliteit geven. Na de inwerktijd zal de huid zacht, ontspannen en energiek aanvoelen.

 

Gebruik

Breng een ruime hoeveelheid Calming Skin Mask aan op een gereinigde huid. Laat het masker ±15 minuten inwerken of in plaats van de nachtcrème gedurende de nacht. Verwijder met een ruime hoeveelheid lauw/warm water. Gebruik 1 à 2 keer per week.

 

Prijs

€25,75

Intense Moisture Mask 150 ml

 

Dit masker bevat hoogwaardige natuurlijke werkstoffen die de vochtarme huid intensief voeden en de natuurlijke vochtbalans van de huid op peil houden. Intense Moisture Mask ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en beschermt haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Na de inwerktijd zal de huid weer zacht en soepel aanvoelen.

 

Gebruik

Verdeel het masker over een gereinigde huid. Laat het Intense Moisture mask ±15 minuten inwerken of in plaats van de nachtcrème gedurende de nacht. Verwijder met een ruime hoeveelheid lauw/warm water. Gebruik 1 à 2 keer per week.

 

Prijs

€25,50 


Revitalising Mask 150 ml

 

Dit rijke en vitaliserende masker is de oplossing voor de veeleisende en rijpere huid. Revitalising Mask bevat hoogwaardige natuurlijke werkstoffen die de gevolgen van het ouder worden vertragen, de celstofwisseling bevorderen en de weefselspanning ondersteunen. Een doffe huid maakt plaats voor een gehydrateerde stralende teint.

 

Gebruik

Verdeel het masker over een gereinigde huid. Laat het Revitalising Mask ± 15 minuten inwerken of in plaats van de nachtcrème gedurende de nacht. Verwijder met een ruime hoeveelheid lauw/warm water. Gebruik 1 à 2 keer per week.

 

Prijs

€30,50

Quick Purifying Mask 150 ml

 

Dit intensief zuiverende masker ontdoet de vette huid binnen enkele minuten van overtollig talg en onzuiverheden. Quick Purifiying Mask bevat hoogwaardige natuurlijke werkstoffen die het herstellend vermogen van de huid ondersteunen. Het laat de huid weer zuiver, fris en glad aanvoelen en zorgt voor een stralende matte teint.

 

Gebruik

Verdeel het masker over een gereinigde huid, hierbij de huid rondom de ogen vrijlaten. Laat het Quick Purifiying Mask ± 15 minuten inwerken. Verwijder met een ruime hoeveelheid lauw/warm water. Gebruik 1 à 2 keer per week.

 

Prijs

€29,00

 


Impurity Care Mask 75 ml

 

Dit vetvrije gelmasker bevat natuurlijke werkstoffen, waaronder witte thee, die de onzuivere huid voeden en het herstellend vermogen van de huid bevorderen. Impurity Care Mask brengt de talgproductie in balans, kalmeert en zorgt voor een optimaal vochtevenwicht in de huid. Geschikt voor de vette, onrustige en onzuivere huid met puistjes en comedonen. Ongeparfumeerd. pH± 5,0

 

Gebruik

Verdeel een ruime hoeveelheid Impurity Care Mask over de gereinigde huid. Laat het masker 10 à 15 minuten inwerken. Verwijder met een ruime hoeveelheid lauw/warm water. Gebruik 1 à 2 keer per week.

 

Prijs

€26,15

Aqua Care Massq for men 150 ml

 

Dit masker voor de mannenhuid bevat hoogwaardige werkstoffen die de vochtarme huid voeden en de natuurlijke vochtbalans van de huid op peil houden. Aqua Care Massq ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Na de inwerktijd zal de huid weer zacht en soepel aanvoelen. 

 

Gebruik

Verdeel een ruime hoeveelheid aqua Care Massq over een gereinigd gelaat en hals. Laat het masker ± 15 minuten inwerken. Verwijder met een ruime hoeveelheid lauw/warm water. Gebruik 1 à 2 keer per week.

 

Prijs

€25,95


Contact:

Waxing & Beauty Queen

St. Jozeflaan 44

5817 AD Smakt (gemeente Venray)

Telefoon +31(0)627117706

info@waxingandbeautyqueen.nl

KvK-nummer 67730272

 

 


Omdat ik persoonlijke aandacht tijdens de behandeling erg belangrijk vind, kan het zijn dat ik je telefoontje niet direct kan beantwoorden.

Spreek gerust een boodschap in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug of stuur een bericht via WhatsApp.